Producent: Maxcom VoLTE 4G
Vare: Maxcom VoLTE 4G bordtelefon
Varenr: 9258
Detaljer: Bordtelefon med sim kort. Du får alle fordelene ved en telefon, der er ligesom en fastnettelefon, uden at være afhængig af et fastnetstik.
Kommentar: GSM bordtelefoner | Ring med et simkort i din Maxcom VoLTE 4G bordtelefon
En GSM bordtelefon er perfekt til dig, der bliver irriteret over ikke at kunne tage telefonen med på camping, du er træt af at telefonen skal stå i nærheden af fastnetstikket og du bliver irriteret over at bladre gennem en almindelig telefonbog.

Med en telefon med simkort fra Maxcom får du en telefon der ligner en fastnettelefon, men som ikke er afhængig af et fastnetstik.
Sim kort medfølger ikke.

Hvilke funktioner har telefonen så, udover at den bruger sim kort?
GSM telefonen har store taster, et tydeligt display og en rigtig god lyd. Telefonen har 5 hurtigkaldstaster M1 til M5, samt en telefonbog, hvor der kan gemmes op til 1000 kontakter. Maxcom bordtelefonen har medhør og der er også mulighed for at tilslutte et headset med et 3,5 mm jackstik.

Brugen af et headset, kan være en fordel for dig der f.eks. har gigt i hænderne og kan have svært ved, over længere tid, at holde om et telefonrør.
Maxcom VoLTE 4G GSM bordtelefon fås enten med dansk eller engelsk sprog og der medfølger brugervejledning på engelsk sprog.

Du kan se hvem der ringer til dig på telefonens nummerviser og du kan nemt enten ringe tilbage eller sende dine kontakter en SMS.

Hvad betyder det når en bordtelefon har GSM?
Med Maxcom VoLTE GSM bordtelefon til SIMkort, taler du til mobilpris og har samtidig fordel af at bordtelefonen altid står på sin plads. Den eksterne antenne giver Maxcom GSM bordtelefon til SIM-kort en ekstra god dækning, hvilket især er en fordel for dig der bor ude på landet, hvor der kan opleves "huller" i den mobile netværksdækning.

Med en Maxcom bordtelefon til SIMkort, er der mulighed for at tage telefonen med til en anden lokation, såsom sommerhuset eller på camping og så bruge telefonen der. Den skal blot tilsluttes strøm via strømforsyningen. som medfølger og så er du klar.

Er en GSM telefon svær at sætte op?
Med en GSM bordtelefon skal du bare sætte et sim-kort i og sætte telefonen til et strømstik og så er du klar. Sim-kortet skal selvfølgelig være aktivt og koblet til en teleudbyder. Skal du til udlandet er der flere udbydere der tilbyder udlandstelefoni, der især er billig mellem lande i EU.
Link Klik her
Pris: 2195.00
 

     

EnglishFrenchGermanFinnishNorwegianSwedish

     
40