Vores Firma Profil


LJ-Data beskæftiger sig med levering af hardware, software, gamehosting og hele PC-løsninger til såvel erhvervsvirksomheder som private, primært baseret på udnyttelse af Internettets muligheder, suppleret med den personlige betjening, hvor dette er påkrævet eller ønskeligt.

Vi har gjort os store bestræbelser på, at gøre vores Internetsider så enkle, overskuelige og informative som muligt. Opstår der alligevel et behov for at få besvaret nogle spørgsmål inden der vælges produkt, kan vi kontaktes på telefon 51849444 eller via e-mail på adressen [email protected]. Vi vil besvare dine spørgsmål så fyldestgørende som muligt.

Vores Internetsider omfatter de mest efterspurgte produkter blandt de ca. 10.000 produkter vi er leveringsdygtige i. Findes det søgte produkt ikke på Internetsiderne, er du meget velkommen til at kontakte os, vi vil givetvis kunne levere det ønskede produkt.

Handel via Internettet bør efter vores opfattelse være en positiv oplevelse. Vi gør os derfor store anstrengelser for, at det også opleves sådan. Af samme grund markedsfører vi bl.a. kun anerkendte mærke- og CE-godkendte varer, som også er din garanti for en god kvalitet.

 Support

LJ-Data yder support på alle produkter leveret af os. Har du derfor et spørgsmål eller et problem du ønsker besvaret så kontakt os enten på telefon 51849444 fra kl. 09-17 eller send os en e-mail på adressen [email protected]

Har du tilsvarende et eller flere spørgsmål du ønsker besvaret inden du vælger et produkt, det være sig løsdele eller komplette systemer, er du også meget velkommen til at kontakte os.

 

EnglishFrenchGermanFinnishNorwegianSwedish

     
40