Producent: Fastnettelefon med store taster
Vare: Fastnettelefon med store taster og høj lyd
Varenr: 9257
Detaljer: Forstærkertelefon med ekstra høj lyd. Op til 85 dB ringelyd og op til 30 dB lyd i røret. Særligt ældrevenlig fastnet telefon med store overskuelige adskilte taster og 12 hurtigkaldsknapper.
Kommentar: Fastnettelefon med store taster og forstærket lyd | Måske den bedste
Er du træt og ked af du aldrig kan høre hvad din søn siger i telefonen når du snakker med ham? Du er bestemt ikke den eneste der står med det problem. En nem løsning på dit problem kan være at købe en forstærkertelefon. Forstærkertelefoner er telefoner der er særligt udviklet til dig der har nedsat hørelse. Forstærkertelefoner har ekstra høj lyd, ikke kun når telefonen ringer, men typisk også i røret, så du nemmere kan høre den du taler med.
Du skal være opmærksom på at din nye fastnet telefon får strøm via telefonstikket og har derfor ikke en strømadapter med. Du skal bare sætte telefonen til telefonstikket og så er du i gang. Du kan med fordel også indsætte 4 AAA batterier, for at øge forstærkningen af lyden med +10 dB. Batterier medfølger ikke.

Hvad får jeg så når jeg køber en fastnettelefon med høj lyd?
Du får en fastnet telefon med exceptionelt høj lyd. Når din telefon ringer, gør den det med op til 85 dB! Det er ca. lige så højt som en tændt græsslåmaskine. Lyden i røret kan øges med op til 30 dB og du kan ændre i tonen fra dyb til lys lyd med +/- 10 dB. Det er fordi nogle med nedsat hørelse nemmere kan høre dybe toner end de lyse og omvendt.
Har din familie svært ved at høre dig i telefonen, hvis du har en svag stemme eller de selv er hørehæmmet, kan din fastnettelefon øge styrken af din stemme med +/- 4 dB.

Du behøves heller ikke at skulle huske alle numrene til din familie og venner, din telefon kommer med 12 hurtigkaldstaster. Ved 9 af dem kan du skrive navnene, på en lille udtrækkelig klap i bunden af telefonen.
Bruger du høreapparat med teleslynge vil det også kunne samarbejde med din nye telefon, da det er kompatibel med høreapparater. Du skal bare sikre dig dit høreapparat er indstillet til at bruge teleslynge og så kobler det automatisk på telefonen, når du taler i røret.
Link Klik her
Pris: 999.95
 

     

EnglishFrenchGermanFinnishNorwegianSwedish

     
40